2019

Vi går mot mörkare tider med fler tända ljus och eldande i öppna spisar för att höja mysfaktorn i höstrusket. Hög tid att kontrollera så er brandvarnare fungerar! 

2011-2012 installerades nya brandvarnare i respektive lägenhet i fastigheten. Dessa brandvarnare har ett integrerat batteri som kan inte bytas. Tar batteriet slut måste därför hela brandvarnaren bytas ut. 
Installerade brandvarnare har ersatts av en modell som heter ICAS IOR-SLi. Befintligt fäste kan återanvändas vid köp av denna modell. Se även manualer

BRF Hängboken ombesörjer inte byte av brandvarnare utan det ansvaret ligger på respektive bostadsrättsinnehavare. 
 

Läs hela inlägget »

Nu är loungemöblerna som nya. De har fått fräscha överdrag från Ikea. Som ni ser är färgen ljusbeige. Var försiktiga med mat och dryck. Om olyckan är framme, spraya med Vanish (finns i skåpet under diskbänken). Låt verka några minuter, tvätta med trasa  med lite diskmedel och varmt vatten. Skölj försiktigt. Låt torka.

Föreningen har köpt in två nya Weber kolgrillar. Dessa står på stora takterassen. Kom ihåg att ta hand om och rengöra grillarna efter användning så blir det trevligare för nästa grillare.
 

Läs hela inlägget »